lunedì 28 novembre 2022

Miklavževanje v Kulturnem domu v Gorici 6.12. ob 17. uri

 TISKOVNO SPOROČILO




KOMIGO BABY 2022/23

MAMA, OČKA...gremo v gledališče!

Tretja predstava »OBJEMI DREVO!«

in obisk MIKLAVŽA v Kulturnem domu v Gorici

v torek, 6. decembra 2022 ob 17. uri




Kulturni dom Gorica v sodelovanju z Dijaškim domom Gorica in Športnim združenjem Dom, prireja tudi letos tradicionalno miklavževanje v sklopu gledališkega festivala za otroke »Komigo baby 2022/23 - Mama, očka...gremo v gledališče!«, ki bo v torek, 6. decembra 2022, ob 17. uri v Kulturnem domu v Gorici.


Pred prihodom dobrosrčnega Miklavža, ki bo obdaroval prisotne malčke, bo občinstvo zabavala plesna pravljica »Objemi drevo!«, v priredbi skupine »Katja Dance Company«. Na odru Kulturnega doma se bodo predstavile Katja Vidmar, Sara Brčvak, Zala Lazar, Zala Šušteršič, Neža Banovec


Živimo v svetu, kjer marsikdo potrebuje pomoč. Če pomagamo, bogatimo sebe in dobimo nove prijatelje. S sodelovanjem in sočutjem pa pokažemo, da nam je mar za druge.

Ježek, mravljica, čebelica in kresničke živijo v gozdu na robu mesta. Skupaj kuhajo, se igrajo, gradijo. Včasih naletijo na težave, a jih zlahka rešijo, saj velja pravilo - nikogar ne pustimo na cedilu!


Festival Komigo baby prireja Kulturni dom Gorica v sodelovanju z ZSKD, AŠZ Dom Gorica in kulturno zadrugo Maja, pod pokroviteljstvom SKGZ in s podporo Dežele FJK, Fundacije Goriške hranilnice, Urada Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu in Občine Gorica.



Ob zaključku predstave bo Miklavž skupaj z angelčkom in parkeljčkom obdaril vse prisotne otroke. Prosimo za predhodno rezervacijo do ponedeljka, 5. decembra 2022. Za vse podrobnejše informacije in rezervacije se lahko zainteresirani obrnejo na urad Kulturnega doma v Gorici (tel. +39 0481 33288 – info@kulturnidom.it). Vstopnina: otroci € 5,00; spremljevalci, bratje in sestre € 3,00.

Nessun commento:

Posta un commento