venerdì 12 agosto 2022

Tribute to Beatles - band Help in Gradež 21.8.

 TISKOVNO POROČILO




ENKRATNI GLASBENI SPEKTAKEL V GRADEŽU

s skupino HELP! - A BEATLES TRIBUTE

Nedelja, 21. avgusta 2022 ob 21.00

pri jezu Nazario Sauro v Gradežu (Gorica)



 Po nadvse uspelem julijskem koncertu v Areni Alpe Adria v Lignanu, se bo skupina Help iz Kranja tokrat predstavila v Gradežu. V nedeljo, 21. avgusta 2022 ob 21.00 uri, bomo namreč pri jezu Nazario Sauro v Gradežu, ponovno priča enkratnemu glasbenemu spektaklu priznane slovenske skupine »Help! – A Beatles tribute, ki se nam bo  predstavila na peščeni plaži  z največjimi uspešnicami legendarne britanske pop in rock skupine The Beatles iz Liverpoola.


Slovenska cover Beatles skupina se je v prejšnjih sezonah redno in nadvse uspešno predstavila na Goriškem (najprej v Kulturnem domu v Gorici, nato v Pevmi in Ronkah). S koncertom v Gradežu se bo tokrat nadaljevala njena letošnja poletna turneja po severni Italiji, oz. po Evropi. Po Gradežu se bodo namreč mladi in nadvse talentirani »helpci« predstavili še ob Gardskem jezeru, v Nemčiji, Franciji in na Holandskem.


»Help! A Beatles Tribute band« slovi kot eden najboljših bendov, saj s svojo avtentično kostumografijo, inštrumenti, pozornostjo za detajle in energičnim nastopom vedno znova pričarajo vzdušje zlatih časov ikoničnih Beatlov! Zaigrali in odpeli bodo največje hite Beatlov, od zgodnjih klasik,kkl do pesmi iz kasnejše ustvarjalne dobe: I Want to Hold Your Hand, She Loves You, Yesterday, You Can't Buy Me Love, Here Comes the Sun, Hey Jude in mnoge druge! In kot pravijo člani skupine Help: »Pridružite se nam in skupaj z nami proslavite in pričarajte spektakel, ki nas bo popeljal skozi čas zlatih šestdesetih!«


Vstop prost.


Koncert v Gradežu prirejata Odborništvo za kulturo občine Gradež in združenje Assoeventi, v sodelovanju s Kulturnim domom iz Gorice in kulturno zadrugo Maja iz Gorice (»Across the border 2022«), s pokroviteljstvom Dežele Furlanije Julijske krajine.



Nessun commento:

Posta un commento